Fysiurgisk massage

Fysiurgisk Massage er en god investering i din sundhed og dit velvære. Massage kan være med til at forebygge, og helt eller delvis fjerne en del af de gener, der kan opstå i forbindelse med arbejde, daglige spændinger eller som følge af belastninger ved sport.
Dermed er Fysiurgisk massage medvirkende til at forebygge sygdom og for tidlig nedslidning.

Massage er med til at skabe større fysisk velvære, øget trivsel og
psykiske velbefindende.


Sådan virker massage
 
Massage virker ved at øge smidigheden, forbedre muskelbalance, stimulere kredsløbet og aktivere immunsystemet. Den virker smertestillende på ømme muskler og får kroppen til lettere at skille sig af med affaldsstofferne.
Massage frigør og fjerner spændinger i kroppen hvorved du oplever fornyet energi, overskud og velvære.

Under massagen vil jeg ofte benytte mig af stræk, hvor jeg gennem stræk påvirkning af enkelte muskler søger at 
genskabe musklens naturlige længde og spænding. 

Du vil opnå en øget bevidsthed og viden om, hvordan det er muligt selv at forebygge bl.a. gennem stræk og eller omlægning af uhensigtsmæssige vaner og holdninger.

Massagen kan bl.a. afhjælpe og forebygge:
- Nakke- og skulderspændinger
- Hovedpine
- Snurrende fingre
- Ryg- og lændesmerter
- Smerter i ben
- Museskader
- Iskias smerter


Sportsmassage

Sport og idræt er både sundt og sjovt, desværre kan det også medføre overbelastning af bl.a. muskler og led.
Massagen hjælper med at fjerne ophobede affaldsstoffer, smidiggøre fastlåste muskler og forkorter restitutionstiden. Sportsmassage er mere målrettet på de enkelte muskelgrupper.


Wellness massage

For velværets skyld, kan det være behageligt at gi´ sig selv og sin krop en velfortjent pause i hverdagen, i form af afspændende massage. Massagen er en mere blid og flydende massage, og knapt så dybdegående, men går alligevel ind og løsner nogle af de spændinger der måtte være, frigiver kroppens affaldsstoffer og skaber større harmoni og ro i kroppen.

Massage til gravide

Under en graviditet udsættes kvindens krop for store belastninger. Den øgede vægt samt den ændrede vægtfordeling kan medføre spændinger og smerter, især i skuldre/nakke, ryg og ben.

Til gravide kan jeg tilbyde massage helt frem til fødslen, hvor det er muligt at ligge bekvemt på maven, på speciel graviditetsbriks.